Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Ο Μητσοτάκης δεν κατανοεί καν τις έννοιες ηθική, αρχές και αξίες, λένε οι ΑΝΕΛ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Υπάρχει μια ουσιαστική διαφορά του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με τον κ. Μητσοτάκη. Ο κ. Καμμένος δεν είχε παρτίδες με τους Χριστοφοράκους, δεν έχει καμία σχέση με τα δωράκια της Siemens, ούτε με τις λίστες Λαγκάρντ και τα paradise papers. Ο κ. Μητσοτάκης δεν κατανοεί καν τις έννοιες ηθική, αρχές και αξίες. Η μόνη – αρνητική – σχέση του με την ηθική συμπυκνώνεται σε τρεις λέξεις: Siemens, offshore, paradise papers». Η «διευκρίνιση» αυτή δίνεται σε ανακοίνωση των ΑΝΕΛ μετά την καταγγελία του Κ. Μητσοτάκη στο σταθμό «ACTION24», ότι αποτελεί «μείζων θέμα» και «χρήζει και δικαστικής διερεύνησης», η εμπλοκή του Πάνου Καμμένου στην υπόθεση με την Σαουδική Αραβία.

Ο κ. Μητσοτάκης, συνεχίζει η ανακοίνωση, οφείλει να δώσει εξηγήσεις για τις σχέσεις του ιδίου και των ανθρώπων του στενού περιβάλλοντός του με offshore εταιρίες και τον γνωστό δικηγόρο Σταύρο Παπασταύρου της λίστας Λαγκάρντ.

Επίσης οφείλει να απολογηθεί για τις σχέσεις του στενού του συνεργάτη Λ. Αυγενάκη, με άτομα που έχουν καταδικαστεί για εκβιασμό και ερευνώνται για παράνομη εμπορία χρυσού και διακίνηση μαύρου χρήματος.

«Το μόνο μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα που υπάρχει», καταλήγει η ανακοίνωση «σχετίζεται με τους ανθρώπους της αυλής του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και είναι πολλοί».

(ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ