Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Ψήφος εμπιστοσύνης σε Ανδρουλάκη από 10 ευρωβουλευτές (video)

10 ευρωβουλευτές συνιστούν... Ανδρουλάκη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μια συγκινητική έκπληξη περίμενε τον Νίκο Ανδρουλάκη στην κεντρική ομιλία του στο Γκάζι, λίγο πριν τις κρίσιμες εκλογές της Κεντροαριστεράς.

Δέκα συνάδελφοί του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, δέκα ευρωβουλευτές με τους οποίους συνεργάζεται σε διάφορες επιτροπές, μίλησαν γι’ αυτόν. Για το έργο που επιτελεί, τον χαρακτήρα του και την υποψηφιότητά του που χαρακτήρισαν ελπιδοφόρα και σημαντική για την Ελλάδα.

Το βίντεο που προβλήθηκε, κατέληγε με τους ευρωβουλευτές να εκφράζουν τη στήριξή τους στον Νίκο Ανδρουλάκη και να του εύχονται «καλή επιτυχία».

Αναλυτικά:

Ο Seb Dance από το Ηνωμένο Βασίλειο τόνισε: «Είναι καταπληκτικός άνθρωπος. Έχει όραμα, δουλεύει με νέους ανθρώπους και είναι παθιασμένος φιλοευρωπαίος πολίτης».

Η Kati Piri από την Ολλανδία είπε: «Πιστεύω ότι είναι η στιγμή η νέα γενιά να αναλάβει την ηγεσία των Σοσιαλδημοκρατικών Κομμάτων στην Ευρώπη».

Η Miriam Dalli από την Μάλτα δήλωσε: «Είναι ένας αληθινός Σοσιαλδημοκράτης, πιστός στις αξίες του, που παλεύει για τις ιδέες του».

Ο Paolo De Castro από την Ιταλία τόνισε: «Πιστεύω ότι είναι ένας εξαιρετικός και σημαντικός υποψήφιος. Του εύχομαι καλή επιτυχία».

Η Claudia Tapardel από τη Ρουμανία ανέφερε: «Είναι ένα ενεργό και πιστό μέλος της ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών. Έχει πραγματικά προοδευτικό όραμα για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Χρειαζόμαστε περισσότερους πολίτες σαν τον Νίκο».

Η Lucy Anderson από το Ηνωμένο Βασίλειο ανέφερε: «Ελπίζω ότι θα επιλέξετε τον Νίκο ως ηγέτη σας και είμαι περήφανη να δουλέψω μαζί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».

Ο Hugues Bayet από το Βέλγιο είπε: «Αν και είναι η πρώτη του θητεία, γνωρίζει πολύ καλά τα θέμα και δουλεύει με ενθουσιασμό για την προώθηση των σοσιαλιστικών ιδεών».

Η Marie Arena από το Βέλγιο τόνισε: «Υπερασπίζεται την Ελλάδα στην Ευρώπη, παρά τις δυσκολίες».

Η Simona Bonafe από την Ιταλία δήλωσε: «Είμαι εδώ για να στηρίξω τον φίλο μου, Νίκο. Είναι ένας δυναμικός νέος και πάνω απ’ όλα είναι ένα άτομο που πιστεύει βαθιά στις ευρωπαϊκές αξίες».

Ο Sergio Gutierrez Prieto από την Ισπανία τόνισε: «Στηρίζω τον Νίκο έχοντας γνώση της πολιτικής του ικανότητας».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ