Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Σπυράκη: Ο πρωθυπουργός των φόρων γίνεται και πρωθυπουργός της λάσπης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Ο πρωθυπουργός των φόρων Αλέξης Τσίπρας γίνεται και πρωθυπουργός της λάσπης και της συκοφαντίας. Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να υποδυθεί και πάλι τον “Ρομπέν των φτωχών”», δήλωσε η Μαρία Σπυράκη και προσέθεσε:

«- Όταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος πρωταγωνιστεί σε σκάνδαλο με μεσάζοντα “μαϊμού” για την πώληση εξοπλισμού στη Σαουδική Αραβία.
– Όταν μέτοχος στην “Αυγή” είναι off shore εταιρεία.
– Όταν κορυφαίος υπουργός του ο κ. Νίκος Παππάς συνεργάζεται με ειδικούς στις off shore όπως ο κ. Αρτέμης Αρτεμίου. Ο κ. Τσίπρας προκαλεί ξανά τη νοημοσύνη των πολιτών με τις νέες υποσχέσεις του για πάταξη της φοροδιαφυγής όταν οι Υπουργοί του ομολογούν ότι η Κυβέρνηση διέλυσε συνειδητά τη μεσαία τάξη και έκανε τους φτωχούς φτωχότερους».

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ ρώτησε επίσης: «Και μιας και μιλάμε για κεφάλαια στο εξωτερικό μπορεί να απαντήσει ο κ. Τσίπρας για ποιο λόγο κορυφαίοι υπουργοί του εξακολουθούν να έχουν τα λεφτά τους εκτός Ελλάδος με συμμετοχές στην Blackrock, την JP Morgan και άλλους χρηματοοικονομικούς κολοσσούς; Για όλα αυτά τι έχει να απαντήσει ο κ. Τσίπρας;».

(ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ