Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

Μαξίμου: Οι εγκληματίες «που απελευθέρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ» πολλαπλασιάζονται όσο και οι αποκαλύψεις των offshore

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας και του Άδωνη Γεωργιάδη εξαπέλυσε το Μέγαρο Μαξίμου με αφορμή τη διακίνηση της είδησης ότι ο φερόμενος ως δολοφόνος της εφοριακού Δώρας Ζαμπέρη είχε αποφυλακιστεί με τον νόμο Παρασκευόπουλου. Το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται πως «οι εγκληματίες που απελευθέρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ πολλαπλασιάζονται όσο πολλαπλασιάζονται οι αποκαλύψεις των offshore».

Διαβάστε αναλυτικά:

«Η Νέα Δημοκρατία και ο Αντιπρόεδρός της, Άδωνις Γεωργιάδης, «αποκάλυψαν» ότι ο φερόμενος ως δολοφόνος της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη είχε αποφυλακιστεί με τον νόμο Παρασκευόπουλου.

Είχε προηγηθεί από τους ίδιους κυνηγούς μαγισσών, η «αποκάλυψη» ότι με τον ίδιο νόμο είχαν αποφυλακιστεί ο φερόμενος ως δολοφόνος του δικηγόρου Ζαφειρόπουλου, όπως και οι δράστες της ληστείας και της κακοποίησης με ηλεκτρικό σίδερο ογδονταπεντάχρονης γυναίκας.

Και στις τρεις περιπτώσεις ψεύδονται. Απόλυτα, συνειδητά, και ασύστολα.

Παρατηρούμε, πάντως, ότι οι εγκληματίες «που απελευθέρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ» πολλαπλασιάζονται όσο πολλαπλασιάζονται οι αποκαλύψεις των offshore.  

Προφανώς, για να αποφύγει την πολιτική κόλαση, στην οποία οδηγούν οι φορολογικοί παράδεισοι, η Δεξιά της οικογένειας Μητσοτάκη χώνεται μέχρι το λαιμό στο καθαρτήριο των fake news».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ