Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

ΝΔ για συμφωνία με Σαουδική Αραβία: Ο Καμμένος έδωσε δικαιολογίες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο θέμα της συμφωνίας με τη Σαουδική Αραβία αναφέρεται για ακόμη μία φορά η Νέα Δημοκρατία, κάνοντας λόγο ότι ο Πάνος Καμμένος αντί να δώσει εξηγήσεις, διέταξε τη σύλληψη αξιωματικού, επειδή ο τελευταίος αποκάλυψε την αλήθεια.

Δείτε επίσης: Τσίπρας και Καμμένος οφείλουν άμεσα εξηγήσεις για τον περίεργο μεσάζοντα, λέει η ΝΔ

Δείτε επίσης: «Εδώ δεν μπαίνουν μεσάζοντες», απαντάει ο Καμμένος στη ΝΔ

Ήδη από την Κυριακή, που προέκυψαν τα σχετικά δημοσιεύματα, η Νέα Δημοκρατία επισήμανε τη σοβαρότητα μιας υπόθεσης που αφορά τον κ. Πάνο Καμμένο και τις σχέσεις του με έναν ύποπτο μεσάζοντα.

Χθες παρενέβη αυτεπάγγελτα στρατιωτικός Εισαγγελέας, καθώς ανώτατος αξιωματικός κατήγγειλε δημοσίως τον κ. Καμμένο ότι υπέγραψε μια συμφωνία ύψους 66 εκ ευρώ με τον εν λόγω μεσάζοντα χωρίς καμία διαφάνεια και παρακάμπτοντας προκλητικά το νόμο”, αναφέρει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της.

Δείτε επίσης: Καμμένος για Σ. Αραβία: Η αντιπολίτευση της ΝΔ καθορίζεται από συγκεκριμένα δημοσιογραφικά κέντρα (pdf)

Την ίδια στιγμή, οι δικαιολογίες που έδωσε και χθες ο κ. Καμμένος διαψεύδονται πλέον και από τις επίσημες αρχές της χώρας. Θυμίζουμε ότι ο κ. Καμμένος, αντί να δώσει εξηγήσεις, διέταξε τη σύλληψη του εν λόγω αξιωματικού, επειδή ο τελευταίος αποκάλυψε την αλήθεια”, συνεχίζει η ΝΔ και καταλήγει:

“Οι προσωπικές ευθύνες του κ. Τσίπρα είναι αυτονόητες και βαρύτατες. Αν δεν απομακρύνει σήμερα κι όλας τον κ. Καμμένο από την Κυβέρνησή του, θα επιβεβαιώσει ότι η ανοχή οφείλεται σε συνενοχή.”

Η ΝΔ ανακοίνωσε μάλιστα ότι ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας μεταβαίνει ήδη στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ζητώντας την άμεση διερεύνηση του συγκεκριμένου σκανδάλου, όπως η αξιωματική αντιπολίτευση το χαρακτηρίζει.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ