Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

«Βολές» Βούτση για μη έγκυρα στοιχεία του Γραφείου του Προϋπολογισμού στη Βουλή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τη χρήση «μη έγκυρων στοιχείων» και συνακόλουθα «προσπάθεια δημιουργίας επικοινωνιακών εντυπώσεων», σχετικά με το χρέος από τον συντονιστή του του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτη Λιαργκόβα, καταγγέλλει με δηλώσεις του ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

Δείτε επίσης: «Η Ελλάδα φαίνεται ότι βγαίνει από την κρίση» αναφέρει το Γραφείο Προϋπολογισμού

Αναλυτικότερα, σε αναφορά με το στοιχείο που αναφέρεται στην τριμηνιαία Έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή, με συντονιστή τον  Παναγιώτη Λιαργκόβα, για επιβάρυνση με τόκους 84,3 δισ. ευρώ στο χρονικό διάστημα 2020-2026, ο Νίκος Βούτσης τονίζει:

Η συνηγορία και η συνδρομή για την αναγκαία αναδιάρθρωση του χρέους, στην κρίσιμη μάλιστα περίοδο που η ελληνική κυβέρνηση έχει προχωρήσει στις σχετικές διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς και αναμένονται θετικές εξελίξεις το προσεχές διάστημα, δεν είναι δυνατόν να γίνονται με διογκωμένα στοιχεία από πίνακες της χρήσης του έτους 2013 και με την κινδυνολογία περί χρεοκοπίας.

Δείτε επίσης: Ο Τσακαλώτος διαψεύδει το Γραφείο Προϋπολογισμού: Έκαναν λάθος

“Εκφράζω την έκπληξή μου για τη χρήση μη έγκυρων στοιχείων και τη συνακόλουθη δημιουργία επικοινωνιακών εντυπώσεων», καταλήγει χαρακτηριστικά.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ