Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

«Οι φασιστικές προκλήσεις δεν θα μείνουν ατιμώρητες», λέει ο Τόσκας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, σχολιάζοντας τη σημερινή επίθεση χρυσαυγιτών κατά μιας δικηγόρου και δύο ακόμα γυναικών, το μεσημέρι κοντά στο Εφετείο, τόνισε πως «οι φασιστικές προκλήσεις δεν θα μείνουν ατιμώρητες»

Ταυτόχρονα, ο κ. Τόσκας απαντάει με σκληρή γλώσσα σε προηγούμενη δήλωση της ΝΔ για το θέμα, την οποία αποκαλεί «συνομιλητή των φασιστών».

Ο αναπληρωτής υπουργός, στην δήλωση του αναφέρει:

«Οι φασιστικές προκλήσεις δεν θα μείνουν ατιμώρητες. Οι τελευταίοι δε, από όσους δικαιούνται να ομιλούν, είναι οι μέχρι χθες συνομιλητές των φασιστών και οι εφευρέτες του όρου “σοβαρή Χρυσή Αυγή”».

Σημειώνεται ότι στην ανακοίνωσή της η ΝΔ, καταδικάζει την επίθεση και παράλληλα στρέφεται για μια ακόμα φορά εναντίον του κ. Τόσκα, τον οποίο αποκαλεί «υποτιθέμενο υπουργό» και κάνει λόγο για μια ακόμα φορά, για «γενικευμένη ανομία».

Για τις βιαιοπραγίες των μελών της Χρυσής Αυγής, διενεργείται έρευνα από την Κρατική Ασφάλεια, με αυστηρές εντολές από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, να εντοπιστούν άμεσα οι δράστες και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη.

(ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ