Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Ξεκίνησαν οι εργασίες του 3ου Προσυνεδρίου της ΝΔ (εικόνες)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ξεκίνησαν οι εργασίες του 3ου Προσυνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας στα Ιωάννινα, με παρουσία του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Την εναρκτήρια ομιλία, έκανε ο πρώην υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμα το Προσυνέδριο θα εξελιχθεί σε τρεις ενότητες:

– Στηρίζοντας στην πράξη αυτούς που το έχουν ανάγκη.
– Οι σύγχρονες και αποτελεσματικές υπηρεσίες Υγείας για όλους.
– H επόμενη μέρα για την κοινωνική ασφάλιση

Ο κ. Μητσοτάκης στην ομιλία του στις 19:00 το απόγευμα, αναμένεται παρουσιάσει ένα σύνολο προτάσεων, με στόχο να καταδείξει ότι «η φτώχεια μπορεί να ξεριζωθεί μόνο με δουλειές και όχι με προσωρινά και ψηφοθηρικά επιδόματα» σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της ΝΔ. Στο πλαίσιο αυτό, κατά την τοποθέτησή του, θα αναδείξει πολλές από τις δεσμεύσεις της ΝΔ στο χώρο της κοινωνικής αλληλεγγύης, της ασφάλισης και της Υγείας.

07b6d216dacf8cebf907170624f8c61e

Αύριο το πρωί, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση με το Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη και αμέσως μετά θα αναχωρήσει για την Ηγουμενίτσα.

21627b0bc51d0a237d6857e448527931

Στην Ηγουμενίτσα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναμένεται να επισκεφτεί τον Οργανισμό Λιμένα, μία βιομηχανική μονάδα του πρωτογενούς τομέα, το Ειδικό Σχολείο της πόλης ενώ θα κάνει βόλτα και στην κεντρική αγορά.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ