Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Το Μαξίμου ζητά απαντήσεις από τον Μητσοτάκη για Αυγενάκη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απάντηση για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας από την εφημερίδα Documento για τον Λευτέρη Αυγενάκη ζητούν κυβερνητικοί κύκλοι. Το Μέγαρο Μαξίμου κατηγορεί για πολιτική σπέκουλα τον Κυριάκο Μητσοτάκη και του ζητά να εξηγήσει τα όσα αναφέρονται στο σχετικό ρεπορτάζ.

Δείτε επίσης: Ποια η σχέση του Αυγενάκη με εμπόριο όπλων και εκβιασμούς;

«Έργο της Αστυνομίας, αλλά την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, είναι οι μεγάλες επιτυχίες των τελευταίων δύο ετών.

Από τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα, των απαγωγέων του Λεμπιδάκη  και του αποστολέα των εκρηκτικών δεμάτων, μέχρι την εξάρθρωση για πρώτη φορά των εγκληματικών συμμοριών διακίνησης ναρκωτικών στα Εξάρχεια.


Τα δε στατιστικά στοιχεία για την εγκληματικότητα πριν και μετά τη πολιτική αλλαγή του 2015 και η σύγκρισή τους το επιβεβαιώνουν περίτρανα.

Θα προτείναμε λοιπόν στον κ. Μητσοτάκη πριν τα επόμενα συγχαρητήρια του στην Αστυνομία, που θα έρθουν κι αυτά γρήγορα, να αφήσει την πολιτική σπέκουλα περί ανοχής στην ανομία και να δώσει απαντήσεις για την ανομία της ανοχής σε στενούς του συνεργάτες, όπως ο κ. Αυγενάκης, που φέρεται να κάνει εξυπηρετήσεις σε λαθρεμπόρους, πλαστογράφους, απαγωγείς και άλλους ποινικούς», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ