Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

«Φθηνή προπαγάνδα της ΝΔ τα περί ανομίας», τόνισε ο Τόσκας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

O αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, τόνισε ότι «ο έλληνας πολίτης ζει σε πιο ήσυχο περιβάλλον από ποτέ». Παράλληλα, επιτέθηκε κατά της Νέας Δημοκρατίας για τα περί ανομίας, κάνοντας λόγο για «φθηνά κολπάκια των συνδικαλιστών και φθηνή προπαγάνδα».

«Γίνονται παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση της ανομίας σε περιοχές που δεν θα τολμούσε κανείς, τα άλλα έχουν να κάνουν με τον προπαγανδιστικό μηχανισμό της ΝΔ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα Εξάρχεια, χαρακτηρίζοντάς τα «διαχρονικό πρόβλημα», που δεν έλυσε ούτε η προηγούμενη κυβέρνηση. «Δεν υπάρχει κλίμα ανασφάλειας, υπάρχουν προβλήματα. Το να δημιουργούμε κλίμα ανασφάλειας πέρα από τις πραγματικές του διαστάσεις δεν είναι σωστό», υπογράμμισε.

a99bae1ca503e6a7bbfb9703cf62e3ab

«Δεν μπορούμε να έχουμε τόσο μεγάλες επιτυχίες και ταυτόχρονα να δείχνουμε ανοχή. Ανοχή είναι η επιτυχία του Σαββάτου (σύλληψη 29χρονου), η σύλληψη Ρούπα;» διερωτήθηκε ο Τόσκας.

«Δεν ανήκουμε στις χώρες που κόβουν χέρια και πόδια σε κάποιους που κάνουν κάποιο έγκλημα» σχολίασε δηκτικά, παρατηρώντας ότι «το κλίμα της ανησυχίας το βλέπουν μερικά κανάλια, αλλά δεν το βλέπει ο πρόεδρος της Γαλλίας που έκανε βόλτα στην Ερμού. Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να το κάνει αλλού».

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι «δεν μπορεί να υπάρχει αστυνομικό τμήμα ανά κάθε 10 χιλιόμετρα σε όλη την επαρχία. Αν δούμε ότι χρειάζονται διορθωτικές κινήσεις θα γίνουν. Τα πολλά αστυνομικά τμήματα χωρίς στελέχωση δεν έχουν αξία».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ