Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Όνειρο θερινής νυκτός η εφαρμογή του προγράμματος της ΝΔ για την Παιδεία, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση για την ομιλία του Κυρ. Μητσοτάκη στο 2ο Προσυνέδριο της Ν.Δ «Για τους Νέους» στην Πάτρα. Η ανακοίνωση λέει τα εξής:

Ευτυχώς, για την κοινωνία και την εκπαιδευτική κοινότητα, η απειλή ότι θα εφαρμοστεί το πρόγραμμα της ΝΔ στην Παιδεία θα παραμείνει άλλο ένα όνειρο θερινής νυκτός του κ. Μητσοτάκη.

Η απαξίωση και η συρρίκνωση της δημόσιας εκπαίδευσης σε όλες τις βαθμίδες, η παράδοση σε ιδιωτικά συμφέροντα των σχολείων και των πανεπιστημίων, η εμπορευματοποίηση του δημόσιου αγαθού της Παιδείας, θα μείνουν στις σελίδες του προγράμματός του.

Όσο για τα λογύδρια περί πάταξης της ανομίας, οι πρόσφατες υποθέσεις και τα σκάνδαλα διαφθοράς και διασπάθισης δημοσίου χρήματος στα οποία εμπλέκονται στελέχη του κόμματός του, μιλάνε από μόνα τους.

Οι αγώνες της εκπαιδευτικής κοινότητας για στήριξη και αναβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης και οι εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης αποτελούν την καλύτερη απάντηση στον αμετανόητα νεοφιλελεύθερο κ. Μητσοτάκη.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ