Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

ΥΨΗΠΤΕ: Η μόνη σταθερά της ΝΔ είναι ο ρόλος της ως “Ηχούς των Καναλαρχών”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πηγές του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής απάντησαν στη Νέα Δημοκρατία σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες, σχολιάζοντας ότι «τελικά, η μόνη σταθερά στη θέση της ΝΔ σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες είναι ο ρόλος της ως “Ηχούς των Καναλαρχών”».

Δείτε επίσης: Για μετακίνηση της ΝΔ στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, κάνει λόγο ο Παππάς

Δείτε επίσης: ΝΔ για τις τηλεοπτικές άδειες: Η κυβέρνηση ας θυμηθεί το «κάθε λέξη του Συντάγματος»

«Σήμερα το πρωί ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, αναφερόμενος στο νέο διαγωνισμό για τις άδειες, δήλωσε πως οι ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών πρέπει να πληρώσουν ό,τι προβλέπεται από τον νόμο και, μάλιστα, ότι το τίμημα που όρισε το ΕΣΡ “δεν είναι κάτι υπερβολικό”.

Το ίδιο απόγευμα, όμως, το γραφείο Τύπου της ΝΔ επανήλθε λέγοντας ακριβώς τα αντίθετα: ότι ο νόμος 4339/15 είναι αντισυνταγματικός (παρότι η ίδια η ΝΔ έχει ψηφίσει 8 από τα 15 σχετικά άρθρα του) και πως οι ιδιοκτήτες των καναλιών δεν πρέπει να πληρώσουν τίμημα για την άδεια, αλλά απλώς ένα τέλος χρήσης, χωρίς καν να διενεργηθεί διαγωνισμός.

Προφανώς, μετά από ένα “διάλειμμα ολίγων λεπτών”, η ΝΔ επανέρχεται στο ρόλο της υπεράσπισης των συγκεκριμένων συμφερόντων. Αναμενόμενο», καταλήγουν οι πηγές του υπουργείου ΨΗΠΤΕ.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ