Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Κικίλιας: Η κυβέρνηση δεν έχει ανάγκη ξένο υπουργό για να τα κάνει «μπάχαλο»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Πυρά» κατά της κυβέρνησης εξαπολύει με άρθρο του στην εφημερίδα “Το Κεφάλαιο” ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, στην οποία σημειώνει πως «έχει σημασία για την Ελλάδα ποιος θα βρίσκεται στη θέση του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, αλλά ακόμη μεγαλύτερη αξία έχει ποιος κάθεται στη θέση του πρωθυπουργού της χώρας μας και ποιοι στα υπουργικά έδρανα».

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έχει ανάγκη κανέναν υπουργό καμίας άλλης χώρας για να τα κάνει μπάχαλο, η πραγματικότητα έχει αποδείξει, ότι μπορεί να τα καταφέρει και μόνη της», προσθέτει στο άρθρο του ο κ. Κικίλιας, ενώ αναφέρει μια σειρά από φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης, τα οποία όπως λέει «είναι δικές της επιλογές», όπως «η αύξηση του φόρου στους ελεύθερους επαγγελματίες, η προκαταβολή φόρου στις επιχειρήσεις, η αύξηση στη σταθερή τηλεφωνία».

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ έχει κηρύξει εσωτερική στάση πληρωμών, στεγνώνει από ρευστότητα την αγορά και αυτό το ονομάζει ‘ανάπτυξη’», σημειώνει, ενώ αναφέρει πως χρειάζεται μια «κυβέρνηση που θα φτιάξει τη νέα Ελλάδα μέσα από ένα πατριωτικό σχέδιο, που θα προσελκύσει περισσότερους επενδυτές και θα ανακτήσει τη χαμένη μας αξιοπιστία».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ