Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Συγχαρητήρια στην ΕΛΑΣ για την απελευθέρωση Λεμπιδάκη, από την Ένωση Κεντρώων

Οι ανακοινώσεις του κόμματος για Λεμπιδάκη, αλλαγή φύλου και προϋπολογισμό

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία για την επιχείρηση απελευθέρωσης του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, ο οποίος βρισκόταν σε ομηρεία έξι μήνες, στέλνει, με ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων, χαρακτηρίζοντας «το γεγονός ως επιτυχία».

Η Ένωση Κεντρώων δηλώνει «ότι θα είναι δίπλα στα Σώματα Ασφαλείας σε ζητήματα που άπτονται στην καλύτερη λειτουργία και τη στήριξη των δίκαιων αιτημάτων του χώρου».

«Να βγάλει από το μυαλό της η κυβέρνηση τις τροπολογίες για αλλαγή φύλλου και Τουρκική Ένωση Ξάνθης»

Αντίθετη με τις τροπολογίες που αφορούν στην «αλλαγή φύλου» και στην «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» δηλώνει, με ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων, ζητώντας από την κυβέρνηση «να βγάλει από το μυαλό της κάθε σκέψη» για αυτές τις τροπολογίες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «αμφότερες προσβάλλουν τον πατριωτισμό και το θρησκευτικό φρόνημα της τεράστιας πλειοψηφίας του λαού μας. Τέτοια ζητήματα, απαιτούν καλλιέργεια και προετοιμασία της κοινωνίας και η βία με την οποία θέλει να τα περάσει η κυβέρνηση προσβάλλει την ευαισθησία του λαού μας».

«Όνειρο θερινής νυκτός το πλεόνασμα 3,5% για το 2018»

«Όνειρο θερινής νυκτός» χαρακτηρίζει, με ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων, «το πλεόνασμα 3,5% για το 2018». Σχολιάζοντας το προσχέδιο του προϋπολογισμού που κατατέθηκε στη Βουλή, η Ένωση Κεντρώων εκτιμά ότι «εσωκλείει παγίδες, θέτει ανεκπλήρωτους στόχους και θα επιφέρει αναπόφευκτα μειώσεις μισθών και συντάξεων».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ