Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Οι υποψήφιοι για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς κατέθεσαν τις υπογραφές στήριξης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Και οι δέκα υποψήφιοι για την ηγεσία του νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς κατέθεσαν στο γραφείο του καθηγητή Ν. Κ. Αλιβιζάτου φάκελο υπογραφών υποστήριξης, τηρώντας τη προθεσμία που είχε τεθεί, μέχρι σήμερα το μεσημέρι.

Οπως ανακοίνωσε ο κ. Αλιβιζάτος, «μετά τη διεξαγωγή του σχετικού ελέγχου, η επιτροπή αναμένεται να ανακοινώσει τον οριστικό πίνακα των υποψηφίων εντός της προσεχούς εβδομάδος». Θα προηγηθεί, τις επόμενες ημέρες, δειγματοληπτικός έλεγχος των υπογραφών ανά περιφέρεια της χώρας.

Εκτός από τη κ. Φώφη Γεννηματά που είχε πρώτη καταθέσει πρώτη 1.200 υπογραφές νέων και σήμερα κατέθεσε συνολικά 12.500 υπογραφές που συνιστούν δίκτυο υποστηρικτών της, τις απαραίτητες υπογραφές (πάνω από 1.000) είχε καταθέσει και ο κ. Γιάννης Ραγκούσης.

Σήμερα ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης κατέθεσε συνολικά 5.000 υπογραφές από την Ελλάδα, καθώς και 300 υπογραφές από Έλληνες του εξωτερικού. Οι 2.000 υπογραφές είναι από την Αττική, 1.000 από τη Μακεδονία, 1.000 από την Κρήτη και 1.000 από τις υπόλοιπες περιφέρειες της χώρας.

Ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης κατέθεσε 1.700 υπογραφές στήριξης της υποψηφιότητάς, μικρό μέρος των χιλιάδων υπογραφών που συνελέγησαν από όλες τις περιφέρειες της χώρας αλλά και από Έλληνες που διαμένουν στο εξωτερικό.

Περίπου τον ίδιο αριθμό συγκέντρωσε ο κ. Δημήτρης Τζιώτης, ενώ ο πρώην πρύτανης του ΟΠΑ Κωνσταντίνος Γάτσιος συγκέντρωσε 4.632 υπογραφές.

Ο κ. Γιώργος Καμίνης έχει καταθέσει 1.800 υπογραφές από όλη την Ελλάδα και από 20 ευρωπαϊκές πόλεις.

Τις προηγούμενες ημέρες είχαν αποστείλει στον κ. Αλιβιζάτο τις απαιτούμενες υπογραφές ο κ. Γιάννης Μανιάτης, 1.250, εκ των οποίων αρκετές από Έλληνες του εξωτερικού, 2.300 υπογραφές ο κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ενώ ο κ. Απόστολος Πόντας περίπου 1.500 υπογραφές.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ