Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

«Χάντρες και καθρεφτάκια επιχείρησε να μοιράσει από τη ΔΕΘ ο Μητσοτάκης»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Χάντρες και καθρεφτάκια επιχείρησε να μοιράσει από τη ΔΕΘ ο κ. Μητσοτάκης στους έλληνες πολίτες. Ακόμη και ο βαρόνος Μινχάουζεν, ο μεγαλύτερος ψεύτης όλων των εποχών θα κοκκίνιζε από ντροπή» δήλωσε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Αναφερόμενη σε όσα είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είπε ότι ο κ. Μητσοτάκης «υποσχέθηκε μειώσεις φόρων, ΕΝΦΙΑ, ασφαλιστικών εισφορών για όλους και επιπλέον αφορολόγητο για τη στήριξη των πιο ευάλωτων οικογενειών, παράλληλα με τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων – αν βεβαίως καταφέρει να πείσει, όπως είπε, τους εταίρους – χωρίς να μπορεί να εξηγήσει με ποιον τρόπο θα τα υλοποιήσει και από πού θα βρει τα χρήματα».

«Προφανώς, θα τα αντλήσει από τις μαζικές απολύσεις στο Δημόσιο, τις επιπλέον μειώσεις μισθών και συντάξεων και την απόλυτη φτωχοποίηση, σε βαθμό εξαθλίωσης, των εργαζομένων» προσέθεσε.

«Ο ελληνικός λαός αντιλήφθηκε πολύ καλά το “όραμα” του κ. Μητσοτάκη για την Ελλάδα: Θέλει να την ξεπουλήσει όσο-όσο και γρήγορα μάλιστα και να την καταστήσει τον πλέον ασφαλή παράδεισο για τους συστηματικά φοροδιαφεύγοντες και όσους εμπλέκονται στις διάφορες λίστες Λαγκάρντ.

Υποσχέθηκε, άλλωστε, ξεδιάντροπα την οριστική παραγραφή και την απόλυτη ασυλία όσων εμπλέκονται σε αυτές τις λίστες. Να μη βιάζεται ο κ. Μητσοτάκης.

Οι έλληνες πολίτες δεν θα του κάνουν το χατίρι» αναφέρει ακόμα στν δήλωσή της η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, καταλήγοντας: «Υ.Γ: Δεν μας εξέπληξε καθόλου το ότι κάλυψε απόλυτα τον ακροδεξιό αντιπρόεδρό του. “Όμοιος ομοίω αεί πελάζει”. Να τον χαίρεται…».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ