Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Νέα επίθεση εφ΄όλης της ύλης Κικίλια στην κυβέρνηση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το δημοψήφισμα επαναφέρει η Νέα Δημοκρατία για να πραγματοποιήσει νέα επίθεση στην κυβέρνηση.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος είχε ολέθριες συνέπειες στην οικονομία, την κοινωνία και το μέλλον της χώρας.

«Οι τράπεζες είναι σε capital controls ενώ ο πρόεδρος του ESM Κ. Ρέγκλινγκ υπολογίζει την ζημιά στα 100 δισ. Παράλληλα, οι κ. Τσίπρας και Καμμένος έφεραν δύο αχρείαστα Μνημόνια με 14,5 δισ. μέτρα, αλλά και περικοπές μισθών και συντάξεων, μείωση αφορολόγητου και φορολογική ασφυξία στους Έλληνες», ανέφερε ο κ. Κικίλιας.

Ο Βασίλης Κικίλιας επισήμανε παράλληλα ότι ο «κ. Γκλεν Κιμ συνεργάτης του Βαρουφάκη και του Τσακαλώτου, αποκάλυψε με κάθε λεπτομέρεια το κρυφό πλάνο του κ. Τσίπρα όπως διπλό νόμισμα και κουπόνια αντί ευρώ».

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ ανακοίνωσε επίσης ότι η ΝΔ κατέθεσε αίτημα για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής «για τη σκανδαλώδη υπόθεση» για να διερευνηθούν όλες οι σκοτεινές πτυχές και να έρθουν όλα στο φως.

Αναφερόμενος τέλος στα κενά των παιδικών σταθμών σημείωσε ότι περισσότερα από 40 χιλιάδες παιδιά κινδυνεύουν να μείνουν εκτός παρά τις πρωθυπουργικές εξαγγελίες.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ