Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

«Σε ασφυξία η ελληνική κοινωνία και ο πρωθυπουργός αδιαφορεί», δηλώνει ο Κικίλιας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Υπέρ των νέων θέσεων εργασίας η ΝΔ
  • Εξαπολύει επίθεση και κατηγορεί την κυβέρνηση για υπερφορολόγηση

«Είναι εντυπωσιακό ότι ένας πρωθυπουργός υποβιβάζει τον εαυτό του σε επικοινωνιακό σύμβουλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για να μπορέσει να καταρρίψει τα επιχειρήματά μας, τα οποία κατά την άποψή μου είναι ατράνταχτα».

Αυτό δηλώνει σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Alpha ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας.

Σημείωσε ότι ο κ. Τσίπρας ήταν που έλεγε ότι θα κλείσει σύντομα η αξιολόγηση, με θετικό πρόσημο, ότι θα οριστικοποιηθούν τα μέτρα και οι τρόποι ελάφρυνσης του χρέους, ότι θα μπούμε στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης και ότι θα αποκλιμακώσει τα πλεονάσματα.
«Πουθενά δεν τα είδαμε αυτά. Είναι σε ασφυξία η ελληνική κοινωνία από την υπερφορολόγηση, εισφορές πάνω στις εισφορές, ένα κομματικό κράτος παλαιού τύπου, πλήρης αδιαφορία και υπερφορολόγηση» συνέχισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι θέλει να διώξει όλους αυτούς που παράγουν στην ελληνική οικονομία.

«Αδιαφορεί γι αυτούς οι οποίοι αγωνίζονται, παλεύουν καθημερινά» σημείωσε μεταξύ άλλων ενώ για το χρέος επισήμανε ότι οι βάσεις για να διευθετηθεί είχαν μπει από το 2012.

Τάχθηκε τέλος υπέρ της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας δηλώνοντας πως οι νέοι άνθρωποι αξίζουν μια ευκαιρία για να προχωρήσουν και να είναι ευτυχισμένοι στην Ελλάδα.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ