Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Σύσκεψη στο ΥΠΕΣ για τους χώρους του Δήμου Ιλίου στο Πάρκο Τρίτση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προς επίλυση οδεύει το θέμα με την χρήση των αθλητικών χώρων του δήμου Ιλίου που βρίσκονται εντός του Πάρκου Τρίτση, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών, υπό τον υπουργό Πάνο Σκουρλέτη και με τη συμμετοχή εκπροσώπων του δήμου και του Φορέα Διαχείρισης του πάρκου.

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε από την έναρξη εφαρμογής του νόμου 4414/16 που αφαιρούσε από τον δήμο και παραχωρούσε στον Φορέα Διαχείρισης χώρους όπως το δημοτικό στάδιο, το γήπεδο ποδοσφαιρικών ακαδημιών, ο χώρος όπου τελούνται οι εκδηλώσεις των πολιτιστικών, εθνοτοπικών και αθλητικών σωματείων κ.λπ.

Στη σύσκεψη συμφωνήθηκε η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ των δύο πλευρών ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη συνέχιση των δραστηριοτήτων του δήμου με όρους που θα συμφωνηθούν από τα δύο μέρη.

Εκτός του υπουργού, στη σύσκεψη συμμετείχαν ο δήμαρχος Ιλίου, Νίκος Ζενέτος, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Λιόσης, ο πρόεδρος και το μέλος του Φορέα Διαχείρισης, Γιάννης Πολύζος και Νίκος Μπελαβίλας, καθώς και συνεργάτες τους.

(ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ