Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Παππάς: Το ΣτΕ να λαμβάνει υπόψιν το δημόσιο συμφέρον και το κοινό περί δικαίου αίσθημα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Την πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την παραγραφή των φορολογικών υποθέσεων, σχολίασε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, μιλώντας στον «ΑΘΗΝΑ 9,84». Ο κ. Παππάς τόνισε ότι το ΣτΕ πρέπει να λαμβάνει υπόψιν του το δημόσιο συμφέρον, αλλά και το κοινό, περί δικαίου, αίσθημα.

Ερωτώμενος για την κυβερνητική συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο κ. Παππάς, τη χαρακτήρισε επιλογή, που εγγυάται μια προοδευτική διακυβέρνηση, την ώρα που άλλες, λεγόμενες προοδευτικές δυνάμεις, όπως ανέφερε, αρνούνται κάθε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Για το τηλεοπτικό τοπίο υπογράμμισε πως «φιλοδοξούμε να καλύψουμε ως το τέλος του έτους τις «λευκές περιοχές», ή καλύτερα τις «μαύρες περιοχές» αφού έμειναν χωρίς τηλεοπτικό σήμα. Ανέφερε ακόμη πως «το ΕΣΡ πρέπει να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα για καταβολή αντιτίμου από τους τηλεοπτικούς σταθμούς στο διάστημα ως τον διαγωνισμό».

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, αναφέρθηκε και στα οφέλη από τη λειτουργία του νέου τηλεπικοινωνιακού δορυφόρου HELLAS SAT 3. «Ο Hellas Sat3 καταλαμβάνει την τροχιακή θέση της χώρας. Αν δεν καταλαμβανόταν από το δορυφόρο, η θέση αυτή θα χανόταν. Ορισμένοι ειρωνεύονται τον HellasSat3. Θα πρέπει να αναζητήσουμε ευθύνες για το ποιοι θα κέρδιζαν από την απώλεια της τροχιακής θέσης», ανέφερε ο Ν. Παππάς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ