Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Επίκαιρη επερώτηση της ΝΔ για το NOOR 1

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Εμμένει η ΝΔ στα περί πολιτικών παρεμβάσεων στην υπόθεση NOOR 1
  • Το χάος των σκουπιδιών είναι ευθύνη της κυβέρνησης λέει ο Κικίλιας

Στην δημοσιότητα κρατά η αξιωματική αντιπολίτευση το θέμα του NOOR 1.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος γνωστοποίησε μάλιστα ότι η ΝΔ καταθέτει επίκαιρη επερώτηση προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή ζητώντας εξηγήσεις.

Στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κ. Κικίλιας ανακοίνωσε ότι η ΝΔ έχει σαν αρχή την απρόσκοπτη λειτουργία της δικαιοσύνης και επιμένει στο θέμα των πολιτικών παρεμβάσεων.

Αναφερόμενος στις κινητοποιήσεις των συμβασιούχων σημείωσε ότι το χάος που έχει προκληθεί με τους τόνους των σκουπιδιών είναι αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ”.

“Με τα ψέματα τις υποσχέσεις και την ανευθυνότητα δημιουργούν πρόβλημα για την δημόσια υγεία, και δυσφημούν τη χώρα εν μέσω τουριστικής περιόδου”, σημείωσε .

Αναφερόμενος στην απαγόρευση της συγκέντρωσης των αστυνομικών στα Εξάρχεια, είπε: “Η απόφαση είναι πολιτική και προέρχεται από τον πολιτικό προϊστάμενο. Αποτελεί επισφράγιση της αποτυχίας. Στον τομέα της τάξης και της ασφάλειας η κυβέρνηση έχει αποτύχει πλήρως. Με την απόφαση ο υπουργός αποδέχθηκε ότι τα Εξάρχεια είναι άβατο. Σε μία ειρηνική εκδήλωση έδωσε απαγορευτικό”.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ