Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Ο Σκουρλέτης «καρφώνει» Μητσοτάκη για την ψήφο της ΔΑΚΕ στη συνεδρίαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Απίστευτες καταγγελίες από τον υπουργό Εσωτερικών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πάνος Σκουρλέτης επιβεβαίωσε τις πληροφορίες του altsantiri.gr πως με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ άλλαξαν την ψήφο τους με σκοπό να μπλοκάρουν την αναστολή της απεργίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ και ν’ ανοίξει έτσι η «πόρτα» για τη συγκομιδή των σκουπιδιών στις ιδιωτικές εταιρείες.

«Υπάρχουν ευθύνες. Με την ψήφο της «γαλάζιας» ΔΑΚΕ, την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, επιλέγεται οι τόνοι των σκουπιδιών να μείνουν στους δρόμους χάρη επιχειρηματικών συμφερόντων. Νομίζω πως είναι ένα σχέδιο σε εξέλιξη. Την κύρια ευθύνη την έχει η Νέα Δημοκρατία και ο κύριος Μητσοτάκης», είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και συνέχισε: «Ως όμηροι της ιδεοληψίας τους προωθούν ένα σχέδιο για να δημιουργήσουν μια περαιτέρω αναστάτωση. Δεν νοιάζονται για τη δημόσια υγεία και εξυπηρετούν επιχειρηματικά συμφέροντα».

Ο υπουργός Εσωτερικών έκανε και σχετικό tweet: «Με εντολή Μητσοτάκη η ΔΑΚΕ υποστήριξε τη συνέχιση των κινητοποιήσεων με σκοπό τη προώθηση επιχειρηματικών συμφερόντων στη καθαριότητα», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της απόφασης του προεδρείου της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Δείτε το tweet:

Η παρέμβαση του Π. Σκουρλέτη στον «ALPHA»:

https://vimeo.com/223321980

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ