Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Συνεχίζεται αμείωτη η πολιτική αντιπαράθεση για το Noor 1 – Τι απαντά το Μαξίμου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αμείωτη συνεχίζεται για πολλοστή μέρα η πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με τις φερόμενες συνομιλίες του κυβερνητικού εταίρου, προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου με κρατούμενο που εκτίει ποινή ισοβίων για την υπόθεση του φορτίου ηρωίνης στο πλοίο Noor1 και ο οποίος είναι ο μόνος που έχει καταδικαστεί για την πολύκροτη υπόθεση. 

Σήμερα, η ΝΔ με σχετική ανακοίνωσή της κάνει λόγο «για τη σκανδαλώδη συμπεριφορά του οι πολίτες αναμένουν απαντήσεις από τον συνήθως λαλίστατο κ. Καμμένο, ο οποίος μέχρι τώρα έχει επιλέξει το δρόμο της σιωπής. Τη Δευτέρα, όμως, είναι υποχρεωμένος να απολογηθεί για όλα αυτά στη Βουλή».

Το Μέγαρο Μαξίμου απαντώντας στην αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει ότι «η επιλογή της ΝΔ του κου Μητσοτάκη να λειτουργεί ως εντολοδόχος επιχειρηματικών συμφερόντων και συνήγορος ποινικών προσώπων, αποδεικνύει πόσο αδίστακτοι και επικίνδυνοι μπορεί να γίνουν στη προσπάθειά τους να επιστρέψουν στην εξουσία. 

Χθες μάθαμε τουλάχιστον ποιον υπερασπίζονται. Αφού δε τολμούσαν να τον φανερώσουν αυτοί, φανερώθηκε μόνος του. 

Ίσως φανερωθούν κι άλλοι στη πορεία. Οψόμεθα».

Υπενθυμίζουμε ότι τη Δευτέρα το απόγευμα από το βήμα της Βουλής, θα τοποθετηθεί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, αναφορικά με τις επικρίσεις της αντιπολίτευσης, με προεξέχουσα την αξιωματική αντιπολίτευση, σχετικά με δημοσίευμα που παρουσίαζε τηλεφωνική επικοινωνία του υπουργού με τον καταδικασμένο σε ισόβια κάθειρξη, Μ.Γιαννουσακη, για την υπόθεση του πλοίου Noor1, το οποίο μετέφερε περισσότερους από 2 τόνους ηρωίνη.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ