Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

«Ο Τσίπρας απέτυχε, να απολογηθεί στη Βουλή», ζητά ο Κικίλιας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Επίθεση εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ στον πρωθυπουργό
  • “Δεν πέτυχε κανένα στόχο”

«Και στους πέντε βασικούς στόχους ο κ. Τσίπρας απέτυχε: Στο κλείσιμο της αξιολόγησης σε σύντομο χρόνο,σε οριστική ρύθμιση του χρέους, σε ένταξη στην ποσοτική χαλάρωση και έξοδος στις αγορές, στους υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και στη μείωση πλεονασμάτων στο 2,5% του ΑΕΠ το 2019 και στο 2% το 2020».

Αυτό δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ σε συνέντευξή του στον Real Fm.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «ο πρωθυπουργός καθυστέρησε 16 μήνες τη διαπραγμάτευση, έφερε ένα τέταρτο μνημόνιο με μείωση των συντάξεων, με μείωση του αφορολόγητου, με πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% τα επόμενα 5 χρόνια μέχρι το 2023 και η πραγματικότητα είναι ζοφερή για την ελληνική κοινωνία την ελληνική οικογένεια και την ελληνική οικονομία».

«Θεωρούμε ότι η στάση του κ. Τσίπρα είναι υποκριτική, κι ότι άλλα λέει με κλειστές πόρτες, κι αλλιώς συμπεριφέρεται πολιτικά δημοσίως γιαυτό θα πρέπει, να απολογηθεί», είπε, απορρίπτοντας παράλληλα κάθε περιθώριο συναίνεσης με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Κατηγόρησε επίσης τον υπουργό Άμυνας ότι συνομίλησε με καταδικασμένο ισοβίτη, για ναρκωτικά.

Επανέλαβε τέλος τη θέση του κόμματος του για το άσυλο λέγοντας χαρακτηριστικά: «H θέση της ΝΔ είναι καθαρή, κανένα άσυλο δεν υπάρχει, για πράξεις ανομίας, για εκβιασμούς για απειλές κατά της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας των φοιτητών και της σωστής και χρηστής λειτουργίας των πανεπιστημίων».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ