Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Κοντονής για ΝΔ: Θλιβερό να ταυτίζονται με επιχειρηματικά συμφέροντα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετά τον Πάνο Καμμένο και ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, απάντησε στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας την υπόθεση του «Noor1». Ο κ. Κοντονής καλεί τη Νέα Δημοκρατία να θέσει τα ερωτήματά της στη Βουλή για να πάρει τις απαντήσεις της.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης σε δήλωσή του υπογραμμίζει ότι «είναι θλιβερό η αξιωματική αντιπολίτευση να ταυτίζεται με επιχειρηματικά συμφέροντα, τη στιγμή που η οικονομική αστυνομία διενεργεί ελέγχους και η υπόθεση διερευνάται από τη Δικαιοσύνη».

Ειδικότερα, ο Στ. Κοντονής επισημαίνει ότι «προκαλεί κατάπληξη η σπουδή της ΝΔ να υιοθετήσει και να αποδεχθεί μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες δημοσίευμα εβδομαδιαίας εφημερίδας και τους όψιμους ισχυρισμούς του καταδικασθέντος σε ισόβια κάθειρξη Γιαννουσάκη σχετικά με την υπόθεση του πλοίου “Noor1”, το οποίο κατελήφθη να μεταφέρει στην Ελλάδα 2,1 τόνους ηρωίνη».

Σε κάθε περίπτωση, τονίζει ο υπουργός Δικαιοσύνης, «η ΝΔ έχει τη δυνατότητα διά της διαδικασίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου να υποβάλει ερωτήματα και θα λάβει τις δέουσες απαντήσεις στη Βουλή, για να πληροφορηθεί και ο ελληνικός λαός με ποιο τρόπο οικονομικοί παράγοντες διαμορφώνουν τον πολιτικό λόγο κομμάτων και ποίων τα συμφέροντα εξυπηρετεί η ΝΔ».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ