Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Εκλογές εκ νέου ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Οδηγίες στους τομεάρχες της ΝΔ έδωσε ο Μητσοτάκης
  • Χαρακτήρισε την κυβέρνηση επαίτη

Τον πρωθυπουργό καλεί εκ νέου ο αρχηγός της ΝΔ να αναλάβει τις ευθύνες του και να προκηρύξει “πρόωρες εκλογές”.

a0d15d3954406735b4b38f45ea6a3972

Μιλώντας στη συνεδρίαση των Τομεαρχών του κόμματος, μίλησε για «μία κυβέρνηση που αδυνατεί να διαπραγματευθεί, είναι θεατής και επαίτης και θα πάρει ότι της δώσουν».

Η κυβέρνηση, σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη επιδεικνύει προκλητική αλαζονεία και κυνισμό γιατί την ενδιαφέρει μόνο η παραμονή στην εξουσία υπογραμμίζοντας ότι «μόνο μία σοβαρή και αξιόπιστη κυβέρνηση μπορεί να διαπραγματευτεί το μέλλον της χώρας και το χρέος».

7343ae281e6a7c70636fce4812e032e0

Χωρίς ανάπτυξη η Ελλάδα θα φθείρεται στις μυλόπετρες της ύφεσης, οι εταίροι, δυστυχώς, δεν ενδιαφέρονται για το πως περνούν οι Έλληνες, αλλά για τα δικά τους συμφέροντα, σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Όλοι ξέρουν ότι η διαχωριστική γραμμή μνημόνιο – αντιμνημόνιο ούτε υπάρχει ούτε έχει νόημα».

“Από την κρίση θα βγούμε όλοι μαζί ενωμένοι”, προέβλεψε ο κ. Μητσοτάκης, για να συμπληρώσει ότι δεν θα υπάρξει χρόνος μετά τις εκλογές. Γι’ αυτό, όπως είπε, πρέπει να ξέρεις που πηγαίνεις, γιατί όταν δεν ξέρεις που πας παίρνεις όλη την χώρα μαζί.

«Κορόιδεψαν συνειδητά τους δικούς τους βουλευτές για να ψηφίσουν ένα τέταρτο μνημόνιο γιατί δήθεν θα παίρναμε το χρέος» υποστήριξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατηγορώντας εκ νέου την κυβέρνηση ότι “έχει εξαντληθεί, και έχει εξαντλήσει τα αποθέματα της κοινωνίας και της οικονομίας”.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ