Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

“Καθαρή λύση – Δεν υπάρχει λόγος κωλυσιεργίας”, τονίζει ο Τζανακόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Η ελληνική οικονομία έχει περάσει σε φάση ανάκαμψης
  • Δεν πρέπει να τεθεί σε κίνδυνο, για να εξυπηρετηθούν πολιτικές σκοπιμότητες

«Θέση της κυβέρνησης είναι ότι αυτή τη στιγμή η Ελλάδα χρειάζεται μια καθαρή λύση που θα εγγυάται και θα εμπεδώνει την τάση ανάκαμψης του πρώτου τρίμηνο του 2017 και θα δίνει τη δυνατότητα να βγούμε με αξιώσεις και βιώσιμους όρους στις αγορές», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό “Κόκκινο”.

«Εμείς λέμε ότι όλη αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώσει, υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να τελειώσει, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να κωλυσιεργούμε. Η ελληνική οικονομία έχει περάσει σε μια φάση ανάκαμψης και δεν πρέπει να τεθεί σε κανέναν απολύτως κίνδυνο, για να εξυπηρετηθούν πολιτικές σκοπιμότητες», συμπλήρωσε.

Δήλωσε επίσης ότι «εμείς συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με εποικοδομητικό τρόπο, καταθέτοντας προτάσεις, προσπαθώντας να γεφυρώσουμε τις διαφορές, διότι δεν είναι λογικό και δεν είναι και κοινωνικά αποδοτικό να συνεχίζεται αυτή η κατάσταση της αβεβαιότητας και αυτή η διελκυστίνδα η οποία έχει και αρκετά μεγάλους βαθμούς υποκρισίας».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ