Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

“Μόνο ΝΔ και Σόιμπλε δεν βλέπουν τα ενθαρρυντικά στοιχεία”, τονίζει ο Παππάς (video)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • «Μία αριστερή προοδευτική διακυβέρνηση βγάζει τη χώρα από τη λάσπη»
  • «Η αξιολόγηση κλείνει και πάμε παρακάτω»

«Τα στοιχεία για την ελληνική οικονομία είναι ενθαρρυντικά και τα βλέπει η παγκόσμια οικονομική κοινότητα» τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής στη Βουλή απαντώντας σε κριτική της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου.

«Τα ενθαρρυντικά αυτά στοιχεία για την ελληνική οικονομία δεν τα βλέπουν οι κύκλοι του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, οι οποίοι δεν μπορούν να συμβιβαστούν με την ιδέα ότι μια αριστερή προοδευτική διακυβέρνηση βγάζει τη χώρα από την λάσπη, στην οποία τη βύθισαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις και βεβαίως η ΝΔ, η οποία είναι εγκλωβισμένη σε ένα αφήγημα, το οποίο στερείται οποιουδήποτε ερείσματος στην πραγματικότητα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς.

Ταυτοχρόνως, επισήμανε ότι η αξιολόγηση κλείνει «και πάμε παρακάτω», ενώ σχετικά με τις αναφορές για αρνητική εξέλιξη στο θέμα του χρέους, ο κ. Παππάς απευθύνθηκε στη βουλευτή της ΝΔ, λέγοντας:

«Προς Θεού μην μας κάνετε κριτική για τα ζητήματα του χρέους. Εσείς αναζητούσατε πιστοποιητικά γύρω τριγύρω, εμείς λέμε ότι χρειάζεται αναδιάρθρωση, η οποία θα ανοίξει τον δρόμο, για να επιβεβαιωθούν και να γίνουν ακόμη πιο σταθερά τα σημάδια ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας». 

Ο υπουργός επανέλαβε ότι «η κυβέρνηση δίνει αγώνα για να βγάλει από τις πλάτες του ελληνικού λαού όλες τις επώδυνες δεσμεύσεις».  

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ