Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Πολάκης: Θέμα ημερών η σύλληψη της συμμορίας των νοσοκομείων

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοίνωση σχετικά με τα αλλεπάλληλα κρούσματα διάρρηξης και κλοπής ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού από δημόσια νοσοκομεία, εξέδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Ο κ. Πολάκης δηλώνει πως «η σύλληψη των μελών της οργανωμένης σπείρας είναι θέμα ημερών», ενώ τονίζει ακόμα τη λήψη αυξημένων μέτρων ασφαλείας στα υπόλοιπα δημόσια νοσοκομεία της χώρας.

Αναλυτικά:

«Τα τελευταία εικοσιτετράωρα βρίσκεται σε εξέλιξη δράση οργανωμένης σπείρας, η οποία διαρρηγνύει κλινικές ή τμήματα δημόσιων νοσοκομείων και υπεξαιρεί συγκεκριμένου είδους ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, ο οποίος χρησιμοποιείται καθημερινά και σε ευρεία κλίμακα για την εξέταση ασθενών.

Η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, σε συνεργασία με τους διοικητές των νοσοκομείων, έχει εξασφαλίσει την απρόσκοπτη συνέχιση των ραντεβού ασθενών, στα πληγέντα νοσοκομεία, αλλά και τη λήψη αυξημένων μέτρων ασφαλείας, με το υπάρχον δυναμικό υπηρεσιών φύλαξης, στα υπόλοιπα δημόσια νοσοκομεία της χώρας.

Το Υπουργείο Υγείας βρίσκεται σε διαρκή συνεργασία με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και οι έρευνες για τη συγκεκριμένη υπόθεση βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Η σύλληψη των μελών της οργανωμένης σπείρας είναι θέμα ημερών».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ