Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Συγχαρητήρια επιστολή της Γεννηματά στον Σάντσεθ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ο Πέδρο Σάντσεθ εξασφάλισε το 49,6% των ψήφων των υποστηρικτών του PSOE
  • Όπως αναφέρει η Γεννηματά το Ισπανικό Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα και το ΠΑΣΟΚ είχαν και έχουν διαχρονικά ισχυρούς δεσμούς, σχέσεις και συνεργασίες

Συγχαρητήρια επιστολή στον Πέδρο Σάντσεθ για την εκλογή του στην ηγεσία του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Ισπανίας έστειλε η Φώφη Γεννηματά τονίζοντας ότι «οι Ισπανοί σύντροφοί μας απαιτούν και στηρίζουν ξεκάθαρες θέσεις και κατευθύνσεις που δείχνουν τον δρόμο της ενότητας των Σοσιαλιστικών Δυνάμεων».

Όπως αναφέρει η Γεννηματά, το Ισπανικό Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα και το ΠΑΣΟΚ είχαν και έχουν διαχρονικά ισχυρούς δεσμούς, σχέσεις και συνεργασίες.

Η ίδια επισημαίνει: «Η συνεργασία μας είναι πολύ περισσότερο αναγκαία σήμερα, ιδιαίτερα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στην Ευρώπη γενικότερα και στην κοινή μας Θάλασσα, τη Μεσόγειο. Ιδιαίτερα σε μια Ευρώπη που εξελίσσεται και μεταλλάσσεται, που οι δυνάμεις της αγοράς επιχειρούν να επιβληθούν στις Κοινωνίες και τους Λαούς, η ισχυροποίηση και συνεργασία των Κοινωνικών και Σοσιαλιστικών Δυνάμεων είναι όσο ποτέ αναγκαία».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ