Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

«Να αντιληφθούν ορισμένοι ότι η σπέκουλα αποβαίνει και σε βάρος τους», αναφέρει το υπ. Εργασίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Πέντε μέρες άντεξε το ψέμα που διέσπειραν ορισμένα, γνωστά για τις αντιπολιτευτικές τους τακτικές, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Ότι, δηλαδή, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημα των εκπροσώπων του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών να τους συναντήσει στη Βουλή, στο πλαίσιο κινητοποίησής τους, την Τετάρτη 10 Μαΐου», αναφέρουν πηγές του υπουργείου Εργασίας.

Όπως επισημαίνουν οι ίδιες πάντα πηγές του υπουργείου Εργασίας, ο σύλλογος, αναγνωρίζοντας τη διαχρονικά άριστη συνεργασία του με την αναπληρώτρια υπουργό, διέψευσε κατηγορηματικά σε επιστολή που έστειλε προς την κ. Φωτίου, στις 15 Μαΐου, τις ανυπόστατες αιτιάσεις: «Ουδέποτε, κατά τη διάρκεια της συμβολικής μας κατάληψης στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, ζητήσαμε να συναντηθούμε μαζί σας, παρά μόνο να συναντήσουμε τον κύριο Πετρόπουλο, αρμόδιο για τα περισσότερα αιτήματά μας. Αυτό έγινε, ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία και έπειτα από παρέμβαση του κυρίου Κουρουμπλή. Φυσικά και το επαναλαμβάνουμε, για ακόμα μια φορά πως, από την ανάληψη κιόλας των καθηκόντων σας και μέχρι σήμερα, η συνεργασία μας μπορεί να χαρακτηριστεί άριστη».

«Έχει έρθει πλέον ο καιρός να αντιληφθούν ορισμένοι ότι η σπέκουλα με αναφορά σε οργανώσεις που αντιπροσωπεύουν ευπαθείς ομάδες, όχι μόνο είναι ατελέσφορη, αλλά αποβαίνει και σε βάρος τους», τονίζουν οι πηγές του υπουργείου Εργασίας.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ