Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Για κοροϊδία των ένστολων κατηγορεί την κυβέρνηση ο Μητσοτάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Υποσχέσεις στους ένστολους από τον Κυριάκο Μητσοτάκη
  • Δεσμεύτηκε για επιστροφή των περικοπών

Ότι θα επιστρέψει σεβόμενος το κράτος δικαίου και τις αποφάσεις της δικαιοσύνης, το υπόλοιπο 50% των αναδρομικών που εκκρεμεί στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, με τρόπο που δεν θα θέτει σε κίνδυνο την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων, δεσμεύτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε πως «θα έχει ως πρώτη της προτεραιότητα την κατάθεση ενός νέου μισθολογίου που θα λαμβάνει υπόψη τα ειδικά χαρακτηριστικά των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και θα διασφαλίζει αξιοπρεπείς αποδοχές».

Κατά τη συνάντησή του με αντιπροσωπείες των εργαζομένων ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ενώ όπως είπε διαπίστωσε «την οργή τους για την κοροϊδία που έχουν υποστεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».

Μοίρασε επίσης υποσχέσεις λέγοντας ότι η Νέα Δημοκρατία στέκεται διαχρονικά δίπλα στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς «η εξωτερική και εσωτερική ασφάλεια της χώρας είναι προϋπόθεση ελευθερίας και δημοκρατίας».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ