Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

«Θα αποκαταστήσουμε το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών», τονίζει η ΝΔ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα αποκαταστήσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και θα δώσει πειστική νόμιμη απάντηση σε όσους νομίζουν ότι η χώρα θα γίνει παιδική χαρά των βανδάλων και των καταστροφέων. Είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει στους “γνωστούς – αγνώστους” και στους πολιτικούς τους προστάτες», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

72884f624f1a9b870bc7aa161e1d2c7aΗ Πειραιώς σημειώνει ότι με την ανάληψη της ευθύνης του εμπρησμού του βιβλιοπωλείου του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνι Γεωργιάδη και την αήθη στοχοποίηση πολιτικών προσώπων – «συμπτωματικά μόνο από το Κόμμα μας» – οι αναρχικές ομάδες που ειδικεύονται στα “μπάχαλα” είναι φανερό ότι προετοιμάζουν τους μελλοντικούς τρομοκράτες.

«Επιβεβαιώνουν δυστυχώς ότι στην Ελλάδα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ η ασφάλεια του πολίτη και η ελευθερία του, δεν τελούν σε προστασία Κράτους δικαίου, αλλά γίνονται έρμαιο σε κάθε λογής γκρουπούσκουλα», συνεχίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσθέτει:

«Για πολύ καιρό η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ νόμιζε ότι η αδιαφορία για την εφαρμογή της νομιμότητας και η προστασία που παρείχε στους δράστες βανδαλισμών, πυρπολήσεων δημοσίων συγκοινωνιών, καταστροφείς ακυρωτικών μηχανημάτων και διάφορων χάπενινγκ “επαναστατικής” γυμναστικής θα εκτιμηθεί από τους … ευεργετούμενους. Παραγνώρισε βέβαια ότι έτσι βάζει την εγκληματικότητα μέσα στην καθημερινότητα, δίνοντας σε ομάδες που κινούνται στις παρυφές της τρομοκρατίας μια τεράστια ώθηση. Αυτό προφανώς δεν το κατέγραψαν οι “κοινωνιολογικές έρευνες” της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για τις καταλήψεις σε συμβολικούς στόχους, τις βίαιες διαδηλώσεις και τις λοιπές …αντισυμβατικές δράσεις (κλοπές σε σούπερ μάρκετ)».

Παράλληλα, η ΝΔ ξεκαθαρίζει ότι δεν θα ανεχτεί η Ελλάδα να γίνει μια ακυβέρνητη χώρα, «επειδή η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν θέλει να αναλάβει τις ευθύνες της» και ρωτά την Κυβέρνηση: «Μπορείτε να προστατέψετε τους Έλληνες πολίτες; Πότε θα εφαρμόσετε σχέδιο αντεγκληματικής πολιτικής για την αντιμετώπιση των βανδαλισμών και των σοβαρών εγκλημάτων βίας; Θα εφαρμόσετε τους κανόνες νομιμότητας του Κράτους δικαίου ή με την ανοχή σας περιμένετε να εκκολαφτεί νέα γενιά τρομοκρατών;».

Τέλος, η Πειραιώς καλεί την κοινωνία των πολιτών και τα Κόμματα του δημοκρατικού τόξου να καταδικάσουν κάθε τέτοια συμπεριφορά που στόχο έχει την ίδια τη Δημοκρατία.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ