Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

«Δεν οφείλεται στην ελληνική πλευρά καμία καθυστέρηση», τόνισε ο Φάμελλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Κανένα θέμα κίνδυνου τραπεζικού ή κουρέματος καταθέσεων
  • Στόχος της κυβέρνησης να κλείσουν όσες διαφορές απομένουν με τους Θεσμούς

Δεν οφείλεται στην ελληνική πλευρά καμία καθυστέρηση, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος, μιλώντας για την αξιολόγηση και το σημερινό Eurogroup.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Real fm, ο αναπληρωτής υπουργός περιβάλλοντος τόνισε ότι στόχος της κυβέρνησης στο Eurogroup είναι «να κλείσουμε όσες περισσότερες διαφορές απομένουν, διότι θέλουμε να συζητήσουμε για το χρέος και την ποσοτική χαλάρωση».

Ακόμη, ανέφερε ότι «το ΔΝΤ βάζει εκ των υστέρων ζητήματα, ζητήματα εκτός συμφωνίας και ζητάει πράγματα έξω από τα ευρωπαϊκό κεκτημένο στα εργασιακά».

Ερωτηθείς συγκεκριμένα για τα θέματα της ενέργειας στο πλαίσιο της αξιολόγησης, σημείωσε πως η ελληνική πλευρά δεν μπορεί να δεχθεί να ξεπουληθούν μερίδια της αγοράς χωρίς να πάρει η ΔΕΗ αυτό που της αντιστοιχεί.

Απαντώντας σε άλλη, σχετική ερώτηση, τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα κίνδυνου τραπεζικού ή κουρέματος καταθέσεων στη χώρα μας.

Τέλος, αναφέρθηκε στην ατζέντα των εκλογών και της αυξημένης πλειοψηφίας τη βάζουν τα ΜΜΕ. Η κυβέρνηση έχει την ατζέντα να κλείσει την αξιολόγηση, σημείωσε.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ