Τρίτη 19 Απριλίου 2022

Στη δικαιοσύνη το πόρισμα της εξεταστικής για τα δάνεια σε κόμματα – ΜΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στην δικαιοσύνη παραπέμπει πλέον το πόρισμα των τραπεζικών δανειοδοτήσεων των κομμάτων και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ο αρμόδιος υπουργός.

Όπως προανήγγειλε ο Σταύρος Κοντονής «η δικαιοσύνη πλέον έχει τον λόγο και οι αρμόδιοι εισαγγελείς θα ελέγξουν το πόρισμα της επιτροπής το οποίο είναι απολύτως τεκμηριωμένο».

Ο υπουργός σημείωσε ότι “με τις δανειοδοτήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και των ΜΜΕ, καταστρατηγήθηκε σε βάθος όλο το νομοθετικό οπλοστάσιο, οι ειδικοί ποινικοί νόμοι, το Σύνταγμα και οι θεσμοί κατά της διαπλοκής”.

Κατηγόρησε επίσης τα δύο μεγάλα κόμματα που κυβερνούσαν τα προηγούμενα χρόνια ότι πριμοδότησαν επιχειρηματίες έναντι άλλων επιχειρήσεων και νόθευσαν το οικονομικό status της χώρας”.

« ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πέτυχαν τα χρόνια που κυβερνούσαν να λάβουν δάνεια 420 εκατομμυρίων ευρώ και τα συγκροτήματα Τύπου 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ και αυτά τα δάνεια συνέχιζαν να τα παίρνουν κόμματα και ΜΜΕ όταν η φτωχοποίηση είχε μπει για τα καλά στη ζωή μας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο δάνειο του Κήρυκα Χανίων, αναρωτήθηκε «αν ο κύριος Μητσοτάκης είχε ασυλία στην καταβολή των δόσεων γιατί επί 11 χρόνια ενώ δεν κατέβαλε ένα ευρώ , δεν ενοχλήθηκε ».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ