Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Τα βασικά σημεία της αποψινής ομιλίας του Μητσοτάκη, στην Ολομέλεια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σύμφωνα με πηγές της Πειραιώς, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία του στη Βουλή για το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ, θα αναδείξει δύο σημαντικά ζητήματα.

«Πρώτον, το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας ταυτίστηκε με τη διαπλοκή, την οποία συνεχώς ενδυναμώνει, ενώ είχε υποσχεθεί ότι θα τη χτυπήσει», αναφέρουν και προσθέτουν, ότι ανάμεσα στα άλλα ο κ. Μητσοτάκης «θα υπενθυμίσει τον τρόπο, με τον οποίο ο κ. Τσίπρας προσπάθησε να ελέγξει τα ΜΜΕ με τον αντισυνταγματικό νόμο του αποτυχημένου υπουργού – καναλάρχη των βοσκοτοπίων, κ. Παππά».

Δεύτερον, συνεχίζουν οι ίδιες πηγές, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα αναδείξει «τις βαρύτατες ευθύνες της κυβέρνησης για την συνολική κατάσταση παρακμής και κατάθλιψης, στην οποία έχει περιέλθει η χώρα».

Συγκεκριμένα, προσθέτουν, «θα αναφερθεί στα τεράστια κοινωνικά προβλήματα, ενώ θα τονίσει ότι κάθε ημέρα που χάνεται, ο λογαριασμός των μέτρων μεγαλώνει, εξαιτίας της ανικανότητας, της αναξιοπιστίας και των ιδεοληψιών της κυβέρνησης».

Για αυτό, θα συμπληρώσει, είναι «αναγκαία η πολιτική αλλαγή για να απαλλαγεί μια ώρα αρχύτερα η χώρα από την χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος από τη Μεταπολίτευση και μετά».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ