Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

“Ήμουν ο πιο αντισυστημικός στη ΝΔ”, ισχυρίζεται ο Μητσοτάκης στον Economist

Εγκώμια Economist σε Μητσοτάκη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Την ελληνική πολιτική κατάσταση και κυρίως τα τεκταινόμενα στη Νέα Δημοκρατία αναλύει σε άρθρο του το βρετανικό περιοδικό Economist, ενώ φιλοξενεί δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η Ελλάδα μπορεί να γίνει η πρώτη χώρα που θα κερδίσει τους λαϊκιστές στο δικό τους γήπεδο», ισχυρίζεται μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο δημοσιογράφος του βρετανικού περιοδικού σχολιάζει μεταξύ άλλων ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι “μάλλον” το αντίθετο του επαναστάτη.
Αναφέρει ότι πριν ασχοληθεί με την πολιτική, εργάστηκε στην McKinsey, μια συμβουλευτική εταιρεία και στην τράπεζα Chase.

«Όταν κοιτάς το βιογραφικό μου, είναι σίγουρα συστημικό», παραδέχεται ο κ. Μητσοτάκης. Ωστόσο, ισχυρίζεται ότι αυτός ήταν ο πιο «αντισυστημικός» υποψήφιος στο κόμμα του”.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκτιμά ότι οι Έλληνες πολίτες έχουν κουραστεί πλέον με την χαοτική κατάσταση που επικρατεί στην χώρα. Εάν προκηρύσσονταν αιφνίδιες εκλογές το επόμενο έτος, μια Νέα Δημοκρατία η οποία προσφέρει ρεαλιστικές προτάσεις θα έπειθε τους ψηφοφόρους, αναφέρεται στο άρθρο.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ