Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ με αιχμή το κλείσιμο της αξιολόγησης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανεβαίνει η πολιτική αντιπαράθεση με αιχμή το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης εν όψει μάλιστα και της συνεδρίασης των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης την Δευτέρα.
Σε ανακοίνωσή του το Μαξίμου τονίζει μεταξύ άλλων ότι: “Διαβεβαιώνουμε τον κ. Μητσοτάκη πως η β’ αξιολόγηση θα κλείσει χωρίς νέα μέτρα και με αποκατάσταση των συλλογικών διαπραγματεύσεων που τόσο αποστρέφεται”.

Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, σχολιάζοντας την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ, “ο κ. Μητσοτάκης για άλλη μια φορά, μίλησε σαν να μη θυμάται πια -γιατί ίσως δεν θέλει να θυμάται- τη συμφωνία που υπέγραψε και υλοποίησε η κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου στην οποία συμμετείχε και την οποία εξακολουθεί να υπερασπίζεται.

Η β’ αξιολόγηση θα κλείσει χωρίς νέα μέτρα και με αποκατάσταση των συλλογικών διαπραγματεύσεων που τόσο ο κ. Μητσοτάκης αποστρέφεται”.

Στην ομιλία του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε υποστηρίξει ότι «η έκβαση της δεύτερης αξιολόγησης του προγράμματος είναι αβέβαιη» και εξέφρασε την ανησυχία του, ότι οι συνεχείς καθυστερήσεις θα οδηγήσουν σε νέα επώδυνα μέτρα.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ