Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Μόλις… 42 βουλευτές λείπουν από το Ποτάμι για την πρόταση μομφής κατά Ζουράρι

Δεν του πολυάρεσε του Σταύρου Θεοδωράκη η δήλωση του Κώστα Ζουράρι περί Κάστρο και είπε να ζητήσει πρόταση μομφής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μόνο 42 βουλευτές χρειάζεται το Ποτάμι για να καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον του Κώστα Ζουράρι, θα έλεγε κανείς δηλαδή ότι αυτό είναι “ευκολάκι” για έναν ηγέτη επιπέδου Σταύρου Θεοδωράκη.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού που τις τελευταίες μέρες έχει βρει νόημα ύπαρξης κατακρίνοντας την κυβέρνηση για τη στάση που κράτησε στον θάνατο του Φιντέλ Κάστρο, επανήλθε με tweet στο οποίο καλεί τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να υποβάλλουν πρόταση μομφής για τον Κ. Ζουράρι ο οποίος δήλωσε ότι όποιος αποκαλεί τον Κάστρο δικτάτορα είναι μ@#[email protected]ς.

Ναι! Το Ποτάμι συμφωνεί με τον Τσακυράκη. Καλούμε άλλους 42 βουλευτές από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να κάνουμε πρόταση μομφής για τον υφυπουργό Ζουράρι“, γράφει ο Σταύρος Θεοδωράκης, συνεχίζοντας την επίθεση εναντίον του υφυπουργού Παιδείας από τον Σταύρο Τσακυράκη.

tweet

«Δεν είναι μόνο το απαράδεκτο λεξιλόγιο που χρησιμοποιεί αλλά απαξιοί και να δικαιολογήσει τον χυδαίο χαρακτηρισμό του. Βαριέται ο διαχρονικά αχαϊρευτος τεμπέλης του Κολωνακίου, που τσαλαβούτηξε σε διάφορα κόμματα επί δεκαετίες παίζοντας πάντα τον ίδιο ρόλο του τσαρλατάνου διανοούμενου.

Καημένε Πολάκη θα περάσεις σε δεύτερη μοίρα γιατί στο παιχνίδι των προκλήσεων ο άλλος έχει μεγαλύτερη εμπειρία», έγραψε χθες ο πανεπιστημιακός.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ