Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

Πίστη στο ΠΑΣΟΚ δηλώνει η Χριστοδουλοπούλου

Καμία σχέση δεν έχει με τα όσα συμβαίνουν από "πράσινα" στελέχη για τη δημιουργία νέου κόμματος στον χώρο της κεντροαριστεράς, η Εύη Χριστοφιλοπούλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εξανέστη η Εύη Χριστοφιλοπούλου από δημοσίευμα που την ήθελε να δίνει το παρών σε τραπέζι “πράσινων” στελεχών στη Νέα Σμύρνη, σε μία προσπάθεια δημιουργίας ενός νέου μορφώματος στον χώρο της κεντροαριστεράς.

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ με δήλωσή της υπογραμμίζει την πίστη της στο κόμμα, την ώρα που δράσεις στελεχών όμως ο Βαγγέλης Βενιζέλος, ο Γιώργος Προβόπουλος, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Γιώργος Φλωρίδης, ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο Παναγιώτης Ρήγας, η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ για την ανασυγκρότηση του χώρου, πυκνώνουν μέρα με τη μέρα.

Πρόκειται για σενάρια τα οποία αποκλειστικό στόχο έχουν να πλήξουν την ανάκαμψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης“, αναφέρει η κα Χριστοφιλοπούλου, η οποία μάλλον δεν “καλοβλέπει” τον συνασπισμό Βενιζέλου-Διαμαντοπούλου-Φλωρίδη που τον τελευταίο καιρό παρουσιάζεται όλο και πιο ενεργά.

Σύμφωνα με τη Χαριλάου Τρικούπη στην ίδια γραμμή δηλώνει και ο Χρυσοχοϊδης, ο οποίος διέψευσε και αυτός με τη σειρά του το περιστατικό του μαζέματος αυτού, δηλώνοντας πως ο χώρος στον οποίο ανήκει, είναι το ΠΑΣΟΚ.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ