Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Όταν ο Ζουράρις εξήγησε σε Πορτοσάλτε και Μπογδάνο τι σημαίνει δικτάτορας (video)

Ρώτησαν τον Κώστα Ζουράρι αν εμμένει στην άποψή του ότι "όποιος αποκαλεί τον Φιντέλ Κάστρο δικτάτορα είναι μ@#$%@ς". Ιδού τι απάντησε...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η δήλωσή του ότι “όποιος αποκαλεί τον Φιντέλ Κάστρο δικτάτορα είναι μ@#$%@ς” όπως ήταν εύλογο, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

Έτσι λοιπόν ο Κώστας Ζουράρις είπε να… ξεκαθαρίσει τα λεγόμενά του, βγαίνοντας στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, όπου εξήγησε στον παρουσιαστή αλλά και τον Άρη Πορτοσάλτε τι εστί δικτατορία, με τον μοναδικό “ζουράρειο” τρόπο.

Στην ερώτηση των δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ για το αν εμμένει στη διατύπωσή του, ο υφυπουργός Παιδείας εμμέσως πλην σαφώς “γλέντησε” τον κ. Πορτοσάλτε, λέγοντας «σέβομαι τη διαφορετική άποψη, αλλά έχω και το δικαίωμα να κρίνω τον συντελεστή νοημοσύνης και την πολιτική ευπαιδευσία όσων έχουν αντίθετη άποψη».

Στη συνέχεια έδωσε την εξήγησή του για το τι σημαίνει δικτάτορας, μπροστά στις εμμονικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων περί δικτατορίας του Κάστρο.

«Ο άνθρωπος ο οποίος ασκεί ολιγαρχική, τυραννική εξουσία εις βάρος των πολλών, ο οποίος δέχεται την ανισοκατανομή ισχύος και πλούτου επ’ ωφελεία του και επ’ ωφελείας της παρέας του εις βάρος των πολλών, ο οποίος δεν ενδιαφέρεται ούτε για το ΙΚΑ, ούτε για τη δημόσια υγεία, ούτε για την μόρφωση του λαού, αυτός είναι δικτάτορας. Ο Κάστρο όμως ήταν ακριβώς όλα τα αντίθετα» παρατήρησε ο κ. Ζουράρις.

https://www.youtube.com/watch?v=zVVI67dNWwk

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ