Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

«Οι Έλληνες δεν είναι τόσο υπέρ των μονοκομματικών κυβερνήσεων», εκτιμά ο Τ. Κουίκ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Δεν βλέπω να είναι πλέον οι Έλληνες τόσο υπέρμαχοι των μονοκομματικών κυβερνήσεων, πόσω μάλλον όταν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ «κουκούλωναν» και εξακολουθούν να θέλουν να «κουκουλώνουν» διάφορα θέματα σχετιζόμενα με διαφθορά και φοροδιαφυγή. Γι’ αυτό προσπαθούν να ξαναέλθουν στην εξουσία”, τόνισε σε συνέντευξή του στον ρ/σ “Κανάλι Ένα – Πειραιάς” ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ.

“Γιατί ο κ. Μητσοτάκης χθες μίλησε για εκλογικό νόμο, ξαναέβαλε μέσα στην ομιλία του το γνωστό «εκλογές» και ξέχασε να μας πει για τη Siemens, ξέχασε να μας πει για τα θαλασσοδάνεια καναλιών και ξέχασε να μας πει για τα 400 εκατομμύρια ευρώ που έχουν δανειοδοτηθεί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
Δηλαδή, για αυτά που πραγματικά ενδιαφέρουν τον κόσμο που έχει χάσει τα λεφτά από το ΕΚΑΣ, από την τσέπη του, από οτιδήποτε άλλο και έχουν πάει σε kόμματα και σε δάνεια από την τσέπη του λαού, τσιμουδιά ο κύριος Μητσοτάκης”, πρόσθεσε.

Στη δημοσιογραφική παρατήρηση ότι “για το θέμα της Siemens, το οποίο είναι κορυφαίο και σημαντικό δεν ακούσαμε από κανένα κυβερνητικό παράγοντα να λέει για το θέμα της μετάφρασης και τις όποιας αρρυθμίας δημιουργήθηκε στο χώρο της Δικαιοσύνης, να λέει «αναλαμβάνουμε την πολιτική ευθύνη», ο Τέρενς Κουίκ είπε “ποια πολιτική ευθύνη; Με συγχωρείτε. Έβγαλε ανακοίνωση το υπουργείο Εξωτερικών με συγκεκριμένες ημερομηνίες”.

Στη δε δημοσιογραφική διευκρίνηση ότι η παρατήρηση αφορούσε ό,τι συνέβη στο χώρο της Δικαιοσύνης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ είπε “μιλάνε εκείνοι που επί των ημερών τους, δήθεν πιανόντουσαν στον ύπνο όταν μιλημένα δραπέτευε ο Χριστοφοράκος ή δραπέτευε ο Καραβέλας στην Ουρουγουάη; Μιλάνε εκείνοι”;

“Κανένας από το ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ δεν έχουμε οικόπεδα δίπλα στου Χριστοφοράκου το οικόπεδο. Παραπέμπω στα δημοσιεύματα του Βήματος το 2008”, κατέληξε ο Τέρενς Κουίκ.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ