Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Η Φωτεινή Βάκη “έγδυσε” δημοσιογράφους και Χατζηδάκη (video)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μπροστά στην αντικειμενική αλήθεια τίποτα δεν μπορεί να σταθεί. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Φωτεινή Βάκη, ήταν καλεσμένη στην ΕΡΤ. Έτερος προσκεκλημένος ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης. Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ επέμενε, “αυτό θα θέλαμε να μας το απαντήσετε, γιατί τέσσερις άδειες;”. 

Και η απάντηση της κ. Βάκη: “Διότι υπολογίζεις και με βάση πόσα λεφτά υπάρχουν από τη διαφημιστική πίτα. Διότι και όταν ήταν πάρα πολλά τα κανάλια, εργαζόμενοι είστε σε αυτό το χώρο, να μη ξεχνάμε με τι σχέσεις εργασίας ήταν οι εργαζόμενοι, εάν πληρώνονταν, πόσο καιρό τους άφηναν απλήρωτους, με τι μισθούς, χωρίς ασφάλεια…”.

Μάλιστα. Θέλουμε πολλά κανάλια, λοιπόν. Πολλά κανάλια και όλοι απλήρωτοι. Ή με 600 ευρώ μισθό, “μέσα” 3-4 μήνες και συνεχείς απειλές για απολύσεις. Το MEGA mou; Και τα ξέρει αυτά η Βάκη, που είναι μια απλή βουλευτής και δεν τα… ξέρει η Κατσίμη, η οποία έχει διατελέσει και γραμματέας της ΕΣΗΕΑ…

Πλάκα κάνουμε ή δουλευόμαστε μεταξύ μας; Δείτε το βίντεο όχι για τις απαντήσεις της Φωτεινής Βάκης, αλλά για τις… απορίες των υπολοίπων. 

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ