Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Η Κουμουνδούρου, η Χαριλάου Τρικούπη και η… Ρηγίλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Όσοι τυχόν διαθέτουν μια πρόχειρη, έστω, εικόνα για το τι επικρατεί, (όχι εκεί έξω), εκεί μέσα, (στα υπουργεία και στους δημόσιους φορείς), μπορούν εύκολα να αποκωδικοποιήσουν την “εμπλοκή” στην υπόθεση της Siemens. Παντού Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ. Σε όλους τους ορόφους, σε όλες τις υπηρεσίες. Και ύστερα ψάχνουμε τι και πως.

Ανώτερο κομματικό στέλεχος της Κουμουνδούρου μνημόνευε προ ημερών στο altsantiri.gr μια δημόσια υπάλληλο του υπουργείου Μεταφορών, η οποία είναι πολύ καλή στη δουλειά της. Προσέξτε, όχι ΣΥΡΙΖΑ (η υπάλληλος). Τι έκανε η συγκεκριμένη; Απλώς, δεν καταδέχθηκε να “κουκουλώσει” μια υπόθεση που… μύριζε από χιλιόμετρα. Και αρμοδίως και υπηρεσιακώς έβγαλε τους υπαίτιους στη… σέντρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γίνει ποτέ χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Η Κουμουνδούρου δεν θα γίνει ποτέ ούτε Χαριλάου Τρικούπη ούτε Ρηγίλλης. Και δεν μπορεί (λόγω Μνημονίου) και δεν θέλει. Οπότε η… άλωση του Δημοσίου εξαντλείται στον… Καρανίκα! Άντε και σε μερικούς άλλους, μετακλητούς πάντα. Και οι απέναντι, ενώ έχουν γεράσει μέσα στα υπουργεία ως μόνιμοι, μιλούν για την επέλαση του ΣΥΡΙΖΑ στον κρατικό μηχανισμό! 

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ