Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Ξεχωριστό εορταστικό μήνυμα της προέδρου του Αρείου Πάγου στους δικαστές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ένα ξεχωριστό ευχετήριο μήνυμα απέστειλε στους δικαστές η προέδρος του Αρείου Πάγου Μαρία Γεωργίου.

Το παραθέτουμε αυτούσιο:

ΜΗΝΥΜΑ -ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ  ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Δεκέμβριος 2021

Αγαπητοί συνάδελφοι!

Σε λίγες ημέρες αρχίζει το νέο έτος 2022. Ας του χαμογελάσουμε!…. μήπως και συμβεί το θαύμα.., έριδες, η εγκληματικότητα και άλλα συναφή, μειωθούν κι εντεύθεν περιορισθούν σε ανεκτά πλαίσια οι υποχρεώσεις μας.

Γνωρίζω είναι ουτοπία… αφού τα πινάκια, τα εκθέματα είναι ήδη υπερφορτωμένα και σε ορισμένα Ειρηνοδικεία χιλιάδες υποθέσεις υπερχρεωμένων περιμένουν προσδιορισμό. το χαμόγελο είναι έκφραση αισιοδοξίας που είναι πηγή μόνο καλών.

Καθυστέρησα την λόγω των ημερών επικοινωνία μαζί σας γιατί αναζητούσα ευχές που ν’ αγγίζουν τον καθένα σας και νάναι πραγματοποιήσιμες, γεγονός όχι εύκολο, αφού γνωρίζω το μέγεθος και τη σημαντικότητα των από το λειτούργημά μας υποχρεώσεων σας.

Με τη σκέψη πως η πραγματοποίηση των ευχών εξαρτάται κυρίως από την προσωπικότητα του καθενός από εμάς και την ικανότητά του να αντλεί δύναμη από τη θεσμική του θέση που είναι τόσο σημαντική για τις ζωές των άλλων (όσων διαχειριζόμαστε τις υποθέσεις τους) συναισθανόμενοι ότι το λειτούργημά μας είναι απαιτητικό αλλά συνάμα υπέροχο!

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ)

Υγεία, Αισιοδοξία, Γαλήνη και Ηρεμία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή σας, ικανοποίηση και χαρά από την άρτια εκπλήρωση των από το λειτούργημά σας υποχρεώσεων.

Έχετε την ειλικρινή συμπαράστασή μου, επιθυμώ δε και τη δική σας σε εμένα αφού ανεξάρτητα από τον βαθμό του καθενός μας, είμαστε όλοι συνάδελφοι.

Η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου
Μαρια Γεωργίου

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ