Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

«Υστατο χαίρε» στον Κάρολο Παπούλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ελλάδα αποχαιρετά τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια. Στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στο Παγκράτι, γίνεται η κηδεία του πολιτικού που υπηρέτησε τη χώρα ως πρώτος πολίτης και ως υπουργός Εξωτερικών.

Επικήδειο λόγο εκφώνησε η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

25105592

25105607
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου αφήνει ένα λουλούδι στο φέρετρο του Κάρολου Παπούλια ΑΠΕ-ΜΠΕ

25104645
Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος προσέρχεται στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στο Παγκράτι, όπου τελείται η εξόδιος ακολουθία του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ

Λόγω των υγειονομικών μέτρων για τον κορονοϊό, η ταφή του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021, στον γενέθλιο τόπο του, στο νησί των Ιωαννίνων.

Η οικογένεια του Κάρολου Παπούλια εξέφρασε την επιθυμία τυχόν δωρεές να κατατεθούν στην Κιβωτό του Κόσμου και στην Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών Πόρτα Ανοιχτή.

Κατά την κηδεία του Κάρολου Παπούλια αποδίδονται οι τιμές που προσήκουν σε Αρχηγό Κράτους. Αποφασίσθηκε επίσης, να τηρηθεί δημόσιο πένθος από την ημέρα του θανάτου του και για τρεις ημέρες, καθώς και κατά την ημέρα της κηδείας του. Επιπλέον, οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες σε όλα τα δημόσια κτίρια της χώρας μέχρι και την ημέρα της κηδείας του.

Διαβάστε ακόμη: ΚΙΝΑΛ: Ενα βίντεο για τον Κάρολο Παπούλια

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ