Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Μετά τις διακοπές και με τα κρούσματα στο Θεό, ο Μητσοτάκης εμφανίστηκε και θα προεδρεύσει σύσκεψης για την πανδημία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυβέρνηση σε πλήρη σύγχυση και με τη πρωθυπουργική βούλα. Με τη χώρα να στενάζει από την έκρηξη των κρουσμάτων ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται για οικογενειακές διακοπές στην Ήπειρο.

Με το Μαξίμου άδειο επιστρατεύονται τα γνωστά παπαγαλάκια του Τύπου για να διαρρεύσουν ότι ο αμέριμνος πρωθυπουργός επιστρέφει στην Αθήνα για να προεδρεύσει σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Σωτήρη Τσιόδρα για τις τελευταίες πανδημικές εξελίξεις.

Η λεπτομέρεια είναι ότι η επιστροφή Μητσοτάκη στην Αθήνα ήταν προγραμματισμένη καθώς πρέπει να παρευρεθεί στην εξόδιο ακολουθία για τον Κάρολο Παπούλια. Με την ευκαιρία δηλαδή θα γίνει και μια σύσκεψη στο Μαξίμου.

Την ώρα δηλαδή που ζωές πολιτών κινδυνεύουν ο πρωθυπουργός αφενός είναι σε ταξίδι αναψυχής και απλώς βάζει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να δηλώσει ανερυθρίαστα ότι ο «Κυριάκος Μητσοτάκης στα δυόμισι χρόνια που είναι πρωθυπουργός, έμεινε ελάχιστες μέρες εκτός του Μεγάρου Μαξίμου».

Τώρα αν ο πρωθυπουργός έχει κάνει πάνω κάτω καμιΆ δεκαριά τριήμερα μέσα σε τρεις μήνες είναι «ψιλά γράμματα» για την κυβέρνηση.

Από την άλλη από το πρωί ήταν γνωστό μετά από δήλωση του υπουργού Υγείας ότι θα έχουμε έκρηξη κρουσμάτων και όμως ακόμη και τώρα η πρωθυπουργική σιγή είναι… απόκοσμη.

Πλέον και κατόπιν εορτής θα γίνει σύσκεψη στο Μαξίμου ενω θα ακολουθήσει η επίσης προγραμματισμένη συνεδρίαση της Επιτροπής των Ειδικών, η οποία αναμένεται να εισηγηθεί τα μέτρα να εφαρμοστούν τελικά νωρίτερα από την 3η Ιανουαρίου

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ