Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Γιάννης Οικονόμου: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να εφαρμοστούν μέτρα νωρίτερα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Την πρόθεση της κυβέρνησης να παρέμβει ανά πάσα στιγμή όσον αφορά στην εφαρμογή των μέτρων ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων που ανακοίνωσε νωρίτερα ο Υπουργός Υγείας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε ότι δεν υπάρχει πρόθεση για αλλαγή του πρωτοκόλλου στα σχολεία ούτε εξετάζεται το ενδεχόμενο να μην ανοίξουν μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι προσπάθησε να υποβαθμίσει την ζημιά που προκαλούν στις επιχειρήσεις τα νέα περιοριστικά μέτρα που αναμένεται να ισχύσουν από τη Δευτέρα, για να δικαιολογηθεί για το γεγονός ότι αυτές θα μείνουν χωρίς ενίσχυση: «Δεν υπάρχει σχεδιασμός οικονομικής στήριξης γιατί τα μέτρα είναι περιορισμένης διάστασης», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας στην κριτική που άσκησε νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι «Ο πρωθυπουργός έφυγε χθες από την Αθήνα και θα επιστρέψει αύριο. Στα 2,5 χρόνια, οι ημέρες απουσίας του από το Μέγαρο Μαξίμου είναι ελάχιστες».

Τέλος, κάλυψε απόλυτα τον Ηλία Μόσιαλο στις επιθέσεις που δέχθηκε από την ιεραρχία και στελέχη της ΝΔ, λέγοντας ότι αυτός «εξέφρασε μία προσωπική άποψη στο πλαίσιο του ιδιωτικού του βίου».

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ