Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

ΣΥΡΙΖΑ: Προαναγγέλλουν μέτρα λίγες ώρες μετά τα… μέτρα και ο Μητσοτάκης κάνει ανέμελος διακοπές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τις διακοπές του πρωθυπουργού στην Ήπειρο την ώρα που ο υπουργός Υγείας προαναγγέλλει νέο ρεκόρ κρουσμάτων και επίσπευση της συνεδρίασης της επιτροπής για την επιβολή μέτρων άμεσα, σχολίασε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Τόσο καιρό ο κ. Μητσοτάκης αγνοεί τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και των επιστημόνων για μέτρα ανάσχεσης της πανδημίας, προκειμένου να αποτραπούν νέες απώλειες και ενδεχόμενο νέο καταστροφικό lockdown.

Χθες, με ρεκόρ 9.284 κρουσμάτων, πάλι αρνήθηκε να κάνει τα αυτονόητα: Κουβέντα για αξιόπιστη ιχνηλάτηση με μαζικά και δωρεάν ράπιντ και μοριακά τεστ για τους πολίτες, για περισσότερα δρομολόγια στα Μέσα Μεταφοράς, για αλλαγή πρωτοκόλλων στα σχολεία, για ενίσχυση του ΕΣΥ που καταρρέει, για επίταξη ιδιωτικών κλινικών και για σοβαρή επέκταση της τηλεργασίας. Μόνο λουκέτο και χωρίς μέτρα στήριξης στην εστίαση, στην οποία έχουν πρόσβαση μόνο οι εμβολιασμένοι. Περιμένουμε κάποιος να εξηγήσει πώς συνάδει αυτό με την «πανδημία ανεμβολίαστων» του κ. Μητσοτάκη.

Και σήμερα, πριν καλά-καλά στεγνώσει το μελάνι από τα μέτρα παρωδία, ο κ. Πλεύρης αφήνει ανοιχτό το παράθυρο για νέα μέτρα.

Ο μόνος άνθρωπος τελικά που δεν εξοργίζεται με την απίστευτη ανικανότητα της κυβέρνησης είναι ο κ. Μητσοτάκης που συνεχίζει ανέμελος τις διακοπές του, ενώ η χώρα βαδίζει στο γκρεμό», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ.

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ