Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Εκτός πραγματικότητας ο Μάκης Βορίδης – Δεν ήξερε ότι οι μάσκες είναι μίας χρήσης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εξοργίζει ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, τους πολίτες που καλούνται να πληρώνουν αδρά τις νέες μάσκες τις οποίες επέβαλλε η κυβέρνηση, καθώς εμφανίστηκε να μη γνωρίζει ότι αυτές είναι μίας χρήσης.

«Αν έχεις πέντε παιδιά και παίρνεις 600 -700 ευρώ το μήνα σημαίνει ότι θέλεις, 5 ευρώ την ημέρα 150 ευρώ το μήνα για να έχεις μία τέτοια μάσκα να μετακινηθούν τα παιδιά σου κι εσύ» ανέφερε ο οικοδεσπότης της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, Γιώργος Παπαδάκης, με την απάντηση του κ. Βορίδη να αποκαλύπτει την άγνοιά του: «Αυτό δεν είναι μίας χρήσης» είπε ο Μάκης Βορίδης , για να του απαντήσει ο δημοσιογράφος ότι κι όμως (…) είναι ημερήσιας  χρήσης και η ffp2 και η Κ95.

Την ίδια στιγμή, ο Άδωνις Γεωργιάδης επιχειρεί να εμφανιστεί, κατόπιν εορτής, άτεγκτος με τα φαινόμενα κερδοσκοπίας που παρατηρήθηκαν από την περασμένη εβδομάδα. Αφού άφησε τους πολίτες αβοήθητους, να πληρώνουν τις μάσκες σε τιμές αυξημένες έως και 60%, απειλεί τώρα με υπέρογκα πρόστιμα έως και 1 εκ. ευρώ τις εταιρείες που κερδοσκοπούν.

Στο 14.00 του βίντεο:

Σχολιαστε το αρθρο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ